Adatkezelés, jogi nyilatkozat

Jelen weboldal teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a letölthető cikkeket, tanulmányokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján).

Jogtulajdonos:

Secret and Climbing Hungary Kft.

Székhely: 1041. Budapest, Görgey A. u. 2.

Adószám: 24773700-2-41

Cgj: 01-09-181615

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-80080/214

Adatkezelési tájékoztató_Secret and Climbing Hungary Kft. 160215

Adatvédelmi incidens jegyzőkönyv minta 150809

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a szerző neve és a forrás megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi díja: 20 000 Ft  szavanként naponta.

Feliratkozási feltételek A weboldalakon kezdeményezett regisztráció a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti. A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldalakat üzemeltetőtől elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben az  üzemeltetőnek és alkalmanként üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak. A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a weboldal regisztrált felhasználóinak köréből.

A weboldal tartalma: A blog hozzászólások, pingbackek, trackbackek a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a jogtulajdonos felelősséget nem vállal. Jelen weboldal WordPress tartalomkezelő rendszerrel készült.

A weboldalon látható fotók licence: Az illusztrációkhoz használt képek tulajdonjoga a weboldal üzemeltetőé, azok bárminemű használata, másolata csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This