Madárháló az erkélyre: szabadulj meg végre a galambpiszoktól!

Szerző: | 2017. ápr 24. | erkély hálózás, Galambháló

Az idő egyre kellemesebbé válik a tavasz beköszöntésével, így valószínűleg te is szívesen töltöd szabadidőd a friss levegőn. A társasházak teraszaira kikerülnek a kis virágos ládák, hogy a reggeli kávét még kellemesebb környezetben lehessen elfogyasztani. Ha nem szeretnéd, hogy a galambok ezt elronthassák, ideje gondoskodni a távoltartásukról. Madárhálóink nem csak a galambok ellen jók: több problémára is megoldást nyújthatnak.

Miért jelentenek veszélyt a galambok?

Több korábbi cikkünk foglalkozott már a galambok okozta veszélyekkel. Mivel ezek a madarak igen jól alkalmazkodtak a városi környezethez, ezért ma már nem igaz, hogy csak vidéken okoznak gondokat. Sőt! Otthonosan mozognak és megélnek a sűrűn lakott területeken, ahol az élelemszerzés gond nélkül megoldható számukra.

Kiűzésük a városokból többek közt az emberek felelőtlen etetése és ezeknek a madaraknak a szívóssága miatt lehetetlen feladatnak bizonyul, de neked nem kell eltűrnöd őket az otthonod közelében.

Lévén, hogy sok helyen megfordulnak, és sokféle táplálékkal beérik, a galambok jelenléte, de még inkább a maguk után hagyott ürülékük igen kártékony. A rengeteg kórokozó és mikroorganizmus mellett erősen maró hatású a salakanyaguk, ami a legerősebb anyagokban is képes kárt tenni. Nem is beszélve arról, hogy csipegetéssel megrongálhatják a házak szigetelését, vagy kültéri burkolását.

Kiknek ajánljuk a madárhálót?

Madárháló felszerelve

 

 

Madárhálóink segítségével véglegesen búcsút inthetsz a galambok okozta piszkoknak, károknak és egészségügyi veszélyeknek. Újra élvezheted teraszod nyugalmát biztonságban, miközben továbbra is gyönyörködhetsz a kilátásban, ugyanis hálóink szinte észrevehetetlenek. Nem árnyékolnak, mégis garantáltan távol tartják a madarakat.

Nyugodt szívvel ajánljuk:

Családoknak


Kisgyerekek, vagy esetleg háziállatok vannak a családban?

A terasz ideális hely lehet egy kis szabadtéri játékra, esetleg nyáron egy kisebb pancsolásra, de csak akkor, ha ez nem jár semmilyen egészségügyi kockázattal. A galambok által terjesztett betegségek viszont különösen veszélyesek lehetnek a gyerekekre. Megelőzheted a bajt, ha madárhálóval véded a teraszt, így az év minden szakaszában tiszta, és higiénikus szabadtérrel bővítheted otthonod.

Időseknek

Akárcsak a gyermekek esetében, az időseknél is magasabb a fertőzésveszély. Számukra talán még nagyobb jelentőséggel bír a terasz és az általa biztosított friss levegő, mivel az ő mozgásterük sokszor a lakás szobáira korlátozódik.

Lepd meg szüleid, vagy nagyszüleid, hogy újra gondtalanul élvezhessék az erkélyt és ne kelljen többé a fertőző piszkok feltakarításával vesződniük!

Iskolaigazgatóknak


A gyerekeknek az iskola a második otthonuk, nem mindegy tehát, hogy napjaik nagy részét milyen környezetben töltik. Az ablakpárkányokon, korlátokon megpihenő galambok bizony nem tűnnek el nyom nélkül, ezért gondoskodni kell róla, hogy távol maradjanak az iskoláktól is. Növeld iskolád színvonalát és egyben higiéniáját madárhálóinkkal!

Cégvezetőknek

Hálóink cégeknek, vállalatoknak is segítségére lehetnek, hogy az épület minden helyisége igényes, és tiszta maradhasson. Hozz létre egy olyan szabadtéri helyet, ahol a vendégeid és a kollégáid is biztonságban, igényes környezetben frissülhetnek fel a napi munka során!

100% anti-csalódás garancia:

Tíz éves szakmai múltunk a garancia arra, hogy minden, galambok okozta  problémára megoldást találunk, méghozzá állatbarát módon.

Galambriasztó megoldásaink nem ártanak a madaraknak, nem pusztítják őket, és nem kell galambtetemeket sem kerülgetned majd az udvarban: a legnagyobb rossz, ami történik velük, hogy nem tudnak leszállni, illetve berepülni az erkélyre, így hamarosan továbbállnak.

Ha minket hívsz, 24 órán belül házhoz megyünk, és ingyenes állapotfelmérést végzünk, ami után személyre szabott árajánlatot készítünk.

Lehetőséged van kiválasztani a problémádhoz illően, hogy kicsi, vagy nagy lyukméret, horganyzott, vagy poliamid anyagú hálót szeretnél – utóbbi előnye, hogy vékony és UV sugárzásálló is.

Rögzítés terén is sokoldalúak vagyunk, így te igényeidnek megfelelően tudjuk felszerelni őket. Sőt, akár nyitható ablakot is készíthetünk a hálóra!

Munkáinkra 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, valamint 3 év teljes körű garanciát is biztosítunk minden általunk szerelt hálóra.

Szabadulj meg a galamboktól és a velük járó kosztól, legyen tiszta a teraszod, és élvezd nyugodtan a napsütést!

 

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This