Galambriasztó erkélyre

A galambpiszkok erkélye egyik legnagyobb veszélyforrása

Ön vajon el tudja kerülni?
Rossz hírem van: Ahová odaszokott egy galamb, onnan nem lehet elűzni. Csak piszkítja az erkélye szép kövét, és nem győzi takarítani. Lassan egy egész galambcsalád lakik Önnél. És a tisztítás is egyre nehezebb, hiszen a savas galambürülék megmarja a felületeket.

Szeretné tudni hogyan előzheti meg ezt a folyamatot?

Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor nemcsak hogy véglegesen megszabadul a galamboktól, de többé a takarítással sem kell bajlódnia. Ismeri azt az érzést, amikor hazaérve a munkából végre leülhet a tévé elé, és nem kell a feladataira koncentrálni, hanem nézheti kedvenc műsorát, közben kedvenc ételével töltheti meg a hasát. Élvezheti a nyugalmat, és a friss levegőt, mely az erkélyen át,  áramlik szét a szobában. Galambok zajongnak az erkélyen, és kénytelen zárva tartani az ajtót, mert a szél befújja a galambpiszkot. Már a szobában is  takaríthat! Nem lenne csodás, ha vidáman tölthetné szabadidejét a családjával. Erre kínálunk megoldást! A falhoz dübelezéssel egy drótkeretet építünk, vagy előkezelt cseréplécekből egy keretet készítünk, és ehhez rögzítjük az alig észrevehető poliamid galambhálót. A háló világos barna színű, műanyag alapú és 5 cm nagyságú lyukak vannak rajta. Ez megakadályozza a galambok berepülését, és a galambpiszok felhalmozódását. Az erkély behálózását csak abban az esetben javasoljuk, ha a galambok már az erkélyre is berepülnek, ha csak a korlátra ülnek, akkor galambriasztó tüske felszerelését javasoljuk.

Milyen áron kínáljuk ezt?

Az erkély nagyságától függően az erkélyhálózás: 40. 000- 70. 000 Ft+ Áfa

Egy átlagos erkély hálózása: 45. 000 Ft+ Áfa

Hadd adjunk még egy kis ajándékot is! Ha most jelentkezik az erkély hálózásán túl ingyen kitakarítjuk, és fertőtlenítjük erkélyét! Mitől tart?

100 % pénz-visszafizetési garanciát adunk!

Inkább tovább súrolja az erkély padlóját?

 

Képzelje el, hogy az erkélyhálózás után holnaptól:

  • Nem okoznak gondot a galambok
  • Nincs több hangos turbékolás
  • Nem kell hetente többször takarítania
  • Sokkal nyugodtabb lesz
  • Nem kell féltenie egészségét

És végül hálás lesz önmagának, hogy igent mondott! Ha többet szeretne tudni a galambhálókról kattintson ide!
 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This