Galambriasztó gerendára

Még nem késő megóvnia tetőgerendázata épségét!

Ugye Ön is tart attól, hogy a galambpiszok károsítja a tetőt?
A gerendázatra piszkító galambok nem csak a gusztustalan ürüléket hagyják maguk után, ami aztán a földön gyanútlan Önre pottyanhat, ezzel fertőzésveszélyt hordozva, hanem a tetőszerkezetet is gyengítik, hiszen savas eredetű a galambpiszok. Ez roncsolja a fa belső szerkezetét is!
Mit szólna, ha azt mondanám, hogy könnyen orvosolható a probléma?
Amikor nem kell attól tartania, hogy összekoszolják a ruháját. Amikor elfelejtheti a fertőzésveszélyt, és a kellemetlen szagot. Hogy ezt ma elképzelni sem tudja? Sebaj! Így kezdődött minden sikertörténetünk! Az általunk felszerelt madárriasztó tüskék nemcsak megakadályozzák a galambok leszállását, hanem esztétikusan illeszkednek a ház kinézetéhez. Szinte észrevétlenül bújnak meg galambriasztó tüskéink a gerendák között. Természetesen a madarakban ezek az eszközök nem tesznek kárt. A gerendákon típustól függően ragasztással, vagy szögeléssel rögzítjük. Kételkedik a megoldásban? Ne tegye! 100% pénz-visszafizetési garanciát adunk! Ha visszaköltöznek a galambok, visszafizetjük a teljes árat! Nincs más dolga, mint árajánlatot kérni galambriasztó szerelő szolgáltatásunkról!
Ugye Ön is szeretné, ha egy gonddal kevesebb lenne?

De várjon még!

Van egy meglepetésünk is az Ön számára! A gerendázatot, és az alatta bepiszkított részeket ingyenesen takarítjuk fel! Befektetése Budapest területén max. 10 m galambriasztó tüske felszerelése esetén:

Munkadíjunk általunk szállított létrával: 25. 000 Ft+ Áfa Alpinista munkadíjunk: 20. 000 Ft+ Áfa

Mit veszíthet? Hiszen 100% a pénz- visszafizetési garancia. De ha most nem lép, akkor egy nappal tovább szenved a galamboktól. Minden szempár Önön! Igen! Árajánlatot kér.

Kérem töltse ki árajánlatkérőnket most, hogy személyre szabott ajánlatot küldhessünk!

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This