Galambriasztó háztetőre

Nem kell Pókembernek lennie, hogy elűzze a tetőn tanyázó galambokat!

A társasházaknál sokszor problémát jelent, hogy a tetőn leszálló galambok rengeteg koszt hagynak maguk után, arról nem is beszélve, hogy igen zajosak is, főképp a párzási időszakban. Ön is tudja, hogy nem lőheti le a galambokat, hiszen a törvény bünteti. De akkor mi lehet segítségére? Hogyan érheti el, hogy tiszta legyen ismét a háza teteje?

Nem örülne, ha ismét visszatérne a nyugalom a társasház falai közé?

A megoldás itt van a galambok elriasztására! Az alpinistáink által a tetőre felszerelt művarjú, aki a valóságban természetes ellensége a galamboknak. Így távol tartják őket. A művarjúk könnyen rögzíthetők a tetőre. Ne késlekedjen, hiszen:

  • Gyors munkavégzést kínálunk
  • 100 % pénz-visszafizetési garanciát adunk!
  • Önnek csak meg kell rendelnie a munkát, és a többi a mi dolgunk

Befektetése Budapest területén max. 10 m galambriasztó tüske felszerelése esetén:

Alpinista munkadíjunk: 20. 000 Ft+ Áfa-tól

Kérje ajánlatunkat!

Nemcsak a tetőről lehulló egészségkárosító galambpiszok a gond, hanem az ereszcsatornába fészkelő, vagy arra szálló galambok is. Akik így egyből a ház elé végzik el a dolgukat. A ház előtti járdaszakasz gusztustalan, igénytelen házlakókra utal. Pedig ez tudjuk nem így van! Ezt is könnyen kiküszöböli módszerünk! A vízszintes ereszcsatornára speciális tüskét rögzítünk, mely nemcsak megakadályozza a madarak leszállását, de „V” alakja miatt a csatornába való fészkelést is gátolja!

Ugyan miért gondolkodna?

Hiszen 100% pénz-visszafizetési garanciát adunk! Amennyiben visszatérnek a galambok a tetőre, visszafizetjük a teljes kivitelezés árát. Várjon! Van még egy ajándékunk! Bónuszként az elszennyeződött tetőt is letakarítjuk!

Mondjon igent! Kérje árajánlatunkat!

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This