Galambriasztó légudvarra

A nagy hiba, amit a közösképviselők a légudvarok galambmentesítésénél elkövetnek…

Lehet Ön is önhibáján kívül elköveti?

Nem tudom Ön hogy van vele, de én ismerek olyan közösképviselőt, aki ugyan megrendelte egy cégtől a légudvarok hálózását, de mivel ő nem tetőfedő, vagy alpinista, így nem tudta ellenőrizni azt. Így mikor ismét megjelentek a galambok kényelmetlenül érezte magát, és nem értette, hogy három hónapig miért volt jó.  Vajon megszidják- e a lakók emiatt? Tényleg hibázott? A valóság az volt, hogy valóban megcsinálták, de szakszerűtlenül egy építési hálót tettek a légudvar tetejére, és a téglafal fugáiba szögelték, amit a viharok hamarosan le is téptek. Gondolom  Ön is profi munkát szeretne, megbízható csapattól! Megszűnnének az állandó lakói aggodalmak a galambok miatt, akik miatt Ön is gyakran feszült. Mit szólna, ha azt mondanám, van megoldás!

Galambriasztó csapatunk rutinosan felméri a területet, majd rövid idő alatt orvosolja a problémát. A légudvar tetejére egy előkezelt fa keretet dübelezünk a falba, melyhez a galambhálót rögzítjük.

Miért minket válasszon?

  • Az elvégzett munkáról fényképet is készítünk, így Ön a saját szemével ellenőrizheti munkánk szakszerűségét
  • 2 év garanciát adunk

Befektetése Budapest területén: Munkadíjunk: 20. 000 Ft+ Áfa- tól

Kérje árajánlatunkat, melyre néhány napon belül válaszolunk!

De várjon! Nem csak a légudvar lefedésébe, hanem a légudvar kitakarításában is segítünk! Sokszor eldugul a légudvar (lichthof) lefolyója, gondot okozva ezzel az alatta lakóknak. Kérésére megszüntetjük a dugulást, és kitakarítjuk a légudvarban felhalmozott hulladékokat! Ne aggódjon! Hiszen 100% pénz-visszafizetési garanciát adunk!

Képzelje el, hogy:

  • Nem repül be több galamb a légudvarba
  • Nem lesz eldugult légudvar lefolyó
  • Fertőzésmentes lesz a légudvar

Jó közösképviselőnek tartják majd, mert most minket választott!

Hívjon minket most!

06 20 575 15 95

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This