Mennyi a galambtüske ára?

Szerző: | 2017. máj 17. | Galambriasztó

Vajon mi befolyásolja a galambtüske árát?

 

Mennyibe kerül a galambtüske?

Miért ne vedd meg a barkácsboltban?

Hogyan kérj árajánlatot galambtüske telepítésre és galambriasztásra?

Mai cikkünkből mindez kiderül. 🙂

Rendszeres olvasóink már tudják, hogy a galambtüske fantasztikus dolog: úgy távolítja el a piszkos madarakat a környékről, hogy közben egyetlen állatnak sem kell elpusztulnia.

A városi legendákkal ellentétben ugyanis nem felnyársalja az állatot, csak kényelmetlenné, sőt, lehetetlenné teszi a leszállást – kicsit olyan, mintha az embereknek szánt padlót legóval szórnánk fel. Fáj, ha rálépünk, ezért inkább elkerüljük:)

Ha minden vízszintes, a galambok számára szimpatikus felületet galambtüskével szerelünk fel, akkor pedig egy idő után odébb állnak.

Már csak az a kérdés, hogy ez az állatbarát védelem mennyibe kerül?

Galambtüske árak – minden a helyszínen dől el!

Galambtüske árakat valahol méterben, vagy db- ban adják meg, így ez csalóka, érdemes rá figyelni! Legjobban a méteres árral lehet számolni.

Másik árbefolyásoló tényező a fajtája, hogy hány soros, vagyis hágy tüske áll ki belőle oldalra. Ez lehet egy, kettő, három, öt… Ez attól függ milyen felületre kerül kihelyezésre. Egy vékony párkányra elég az 1 soros galambtüske, de egy széles párkányra kell az ötsoros.

Nálunk a galambtüske árak a következők:

1 soros galambtüske: 1. 200 Ft+ Áfa

3 soros galambtüske: 1. 500 Ft+ Áfa

5 soros galambtüske: 1. 700 Ft+ Áfa

A harmadik árképző dolog pedig  tipusa, és gyártója. Ez azt jelenti, hogy külföldről hozzák be a méregdrága galambtüskét, vagy Magyarországon gyártatják. A tipus pedig a tüskék kialakítása. Na ez egy nagy csapda, hiszen nem mind alkalmas a feladat ellátására. Valamelyik hibás konstrukció, így vagy eljalanak a tüskék, vagy túl merevek, vagy túl nagy a tüskék közti távolság, így a galambok be tudnak ülni közéjük… 

Sajnos ezt csak a szakember tudja megállapítani, mi is úgy fejlesztettük ki…

Galambtüske, mint szög

Magának a tüskének az ára ugyanis csak egy tétel a galambriasztásban. Az ár jelentős részét a felszerelés teszi ki.

Galambtüskét ugyanis ritkán teszünk a padlóra, az asztalra, vagy az autóbeállóba. A galambtüske rendszerint magas peremekre, párkányokra, tetőkre kerül, ahová „egyszerű halandó” nem tud kimászni. Illetve fizikailag lehet, hogy képes rá, de senkinek nem ajánljuk a magasban történő munkavégzést, hiszen ez fokozottan balesetveszélyes! A galambtüskéket általában szakképzett ipari alpinisták szerelik fel, akik csak a megfelelő védőfelszereléssel másznak a szédítő magasságokba.

Rossz minőségű galambtüske

A galambtüske árakat ezért nagyban befolyásolja, hogy hova kell kitenni:

3 méter magasba, az ajtó fölé, ahova egy nagyobb létra is elég, vagy 80 méterre, egy templom párkányára? Irodaház keskeny homlokzatára kell egy sort tenni, vagy a bevásárlóközpont dekorációját kell ellátni vele?

A galambtüske árát mindig befolyásolja tehát a kívánt mennyiség (1 sor 1 méter szélesen, vagy 10 sor 10 méter szélesen?) és a hely, ahova fel szeretnéd szerelni.

Ezért fontos, hogy kérj egyedi árajánlatot!

Amit a mi árajánlatunk biztosan tartalmazni fog

Te sem szereted a kellemetlen meglepetéseket, ugye?

Amikor az árajánlat és a végső ár között szakadék tátong. Vagy amikor az előzetes árajánlatról kiderül, hogy az igazából csak azt tartalmazta, hogy a szerelők felteszik a galambriasztót, de azt már mondjuk nem, hogy össze is pakoljanak maguk után, és neked kell még a fölös darabokat, a széthagyott szerszámokat, vagy a – horribile dictu! – munka során elhajigált cigarettacsikkeket összeszedni.
Mi is utáljuk az ilyesmit.

Ezért az árajánlat nálunk mindig előzetes felmérés alapján készül, és tartalmazza:

  • A szakszerű kivitelezést a lehető leggyorsabban
  • A felhasznált alapanyag(ok)at
  • A védendő terület előzetes letakarítását, hogy megszabadulj a felgyülemlett galambürüléktől
  • A takarítást és rendrakást magunk után – mindig tiszta területet hagyunk hátra!

Kattints ide, és kérj árajánlatot most!

 

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This