Mennyire hatásos a galambok ellen a galambriasztó művarjú?

Szerző: | 2016. okt 20. | Galambriasztó, Műmadarak

Minden, amit a galambriasztó varjúról tudni kell!

 

Mi is ez a művarjú?

Ez egy életnagyságú teljesen műanyag varjú, amit fel lehet lógatni, vagy a korlátra kötözni a lábainál fogva. Mivel a galambok nem szeretik, olyan mint egy rossz szomszéd, arréb költöznek.

Milyen helyekre javasolt?

Elsősorban erkélyek, párkányok, légudvarok védelmére

Mikor nem hatásos?

Azokban az esetekben, mikor már nagyon odaszoktak. Ez főképp a fészek építést, és a költést jelenti, vagy ha etetik őket. Ezek ugyanis ösztönös szükségletek a galamboknál is, úgy mint nálunk. Fajfenntartás, életbenmaradás… Egy idő után megszokják a galambriasztó varjút, rájönnek, hogy nem kell félni.

Mit lehet tenni, ha nem hatásos a művarjú?

Nagyon sokféle megoldás létezik, azonban, ha tuti megoldást keresl, akkor a galambriasztó tüskéket, és a galambhálót javaslom. Ezek felszerelésében tudunk segíteni is!

Hogyan kell kihelyezni a galambriasztó varjút?

Amennyiben lehetséges a felső kis kampónál fogva fellógatva, hiszen, így olyan, mintha mozogna… Ami kevésbé hatásos, ha a korlátra kötjük, vagy virágágyásba szúrjuk. 

A legfontosabb úgy kihelyezni, mintha valóban élő madár lenne…

Hol lehet megvenni?

Emailes úton tudja feladni a megrendelést az info@galamb-riaszto.hu emailcímre. Kérjük adja meg a szállítási, és a számlázási címet is. A szállítást a posta végzi, és utánvétellel tudja fizetni.

A galabriasztó varjú, művarjú ára: 4.000 Ft+ Áfa+ postaköltség

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This