GYIK

Az erkélyre beszálló galambok ellen milyen védelmet tudnak nyújtani?

Amennyiben a galambok csak az erkélykorlátra ülnek, úgy a galambriasztó tüskéket javasoljuk. Azonban, ha a madarak már az erkélyen belülre is beszállnak, akkor háló felszerelése javasolt.

Mennyi galambriasztó tüske szükséges egy ablakpárkányra?
Az ablakpárkányra a galambriasztó tüske fajtájától függően kell figyelembe venni a védett felületet. Például egy 30 cm széles, 1 m hosszú párkányra  ötsoros galambriasztó tüskéből két sor szükséges. A két sor között a maximális távolság 5 cm.
Ártalmasak-e a tüskék a madaraknak sérülés okozására?
Nem, ezek csak megakadályozzák a madarakat a leszállásban, a tüskék nem hegyesek, teljesen ártalmatlanok.
Mennyi a minimális, ill. maximális mennyiség, amely készleten van, és rendelhető?
A min. rendelési mennyiség 1 m. 200 m feletti megrendelés esetén a forgalomtól függően 2- 3 nap, korlátlan mennyiség. 200 m felett egyedi kedvezmények!
Mivel a galambriasztó tüskék 30 cm hosszúak, így vásárolhatok ekkora méretűt?
Nem. A galambriasztó tüskék csak m-es mennyiségben vásárolhatók meg.
Hogyan rendelhetem, ill. vásárolhatom meg?

Megrendelés a webáruházon, és e-mailen keresztül történhet.

Milyen szállítási határidővel dolgoznak?

Postai utánvétel esetén Budapesten 1 nap, vidéken 2 nap. Pick Pack Ponton keresztül 1 nap, vidéken 2 nap. Futárral Budapesten akár aznap, vidékre másnap futár fordultával.

Melyek a garanciális feltételek?

2 hónapig 100% pénz- visszafizetési garancia: Amennyiben a telepített galambriasztó ellenére visszaköltöznek a védett felületre a galambok, és mesterséges károkozás nem történt a felhelyezett védelemmel, úgy visszafizetjük a szolgáltatás árát!

Szolgáltatásainkra 3 év garanciát vállalunk. Garanciális feltételeink a szakszerű felületkezelés, és rögzítés esetén értendők, és erőszakos eltávolítás esetén nem érvényesek. Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől, az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.

Néhány méter galambriasztó tüskét is kihelyeznek?

Igen. Tüske telepítés akár 1 m- től.

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This