Padlás takarítás

FIGYELMEZTETÉS minden közösképviselőnek, aki nem akarja, hogy leszakadjon a padlás a galambpiszoktól!

Nemrég olvastam egy hírt, hogy Pécsen egy panelház tetején több mázsányi férgekkel teli guanó volt, az elszaporodott galambok miatt, és az allergén por a szellőzőkön, kéményeken  jutott le a lakásokba. Még a hideg is kiráz ettől! Érzem, ahogy belégzik ezt.

Hamarosan az is kiderült ebből az orvosi szaklapból, hogy a galamb számos az ember számára veszélyes kórokozót hordozhat, mint például az egysejtű élősködők, baktériumok. Szóval nem egy semleges anyag. Mások padlása meg tele van szintén ezzel az anyaggal.

Még szerencse, hogy mi tudjuk, hogyan kell védekezni ezek ellen. A padlásokról első körben a lomokat távolítjuk el, majd a szilárd galambürüléket szedjük össze.

 Diszkréten elszállítatjuk!

Ezután jöhet a gerendázat megtisztítása, és a finomabb por, és kosz gyűjtése.

Ne feledje a galambpiszok veszélyes hulladék!

Így a kezelése, és a szállítása is speciális, ezt az erre szakosodtt cég végzi!

Hívjon minket most: 06 20 575 15 95!

 

Időpont egyeztetés után a helyszínt felmérjük, és árajánlatot adunk.

Amit kínálunk Önnek:

  • Konténer rendelés
  • Lomeltakarítás
  • Galambpiszok takarítás
  • Hulladékelszállítás
  • Biztonságos, egészséges élettér

Bónusz:

A padlástakarítás mellé ingyen fertőtlenítést adunk ajándékba!

Telefonáljon: 06 20 575 15 95!

A padlástakarítás legtöbbször addig nem jut eszébe a lakóknak, amíg ott nem kell valamilyen munkát végrehajtani. Azonban a munkák kivitelezése padlástakarítás nélkül sokszor lehetetlen, vagy jelentősen megnehezíti.

A lakók a lakásba nem férő lomokat is a padláson tárolják, melyeknek a lakásonkénti mennyisége még kezelhető, de később ez órási mennyiséget jelent. Ilyenkor már jelentős a munka, és az ára is. Így érdemes karbantartani a padlást, mely mostoha gyerek sokszor. Ez a senki földje.

A padlástakarítás olcsóbb kevés lom esetén. Így javasoljuk a havi karbantartást, és csak a legszükségesebb dolgok itt tárolását.

A padlások másik nagy problémája az, hogy a tetőn félrecsúszott cserepek a tető beázását okozzák, mely aztán a felső lakásokban észlelhetők, csapadékos idő esetén. Érdemes ezért havonta ellenőrizni a cserepezés állapotát is.

A padláson található galambürülék, és lomok elszállítását cégünk nem vállalja, de alvállalkozót tud ajánlani!

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Share This